• ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ

  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ!

  Φωτοβολταϊκά Στέγης για Επιχειρήσεις και Κατοικίες!

 • ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ

  ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ!

  Σταματήστε να πληρώνετε τη ΔΕΗ!

 • ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ

  ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Συμμετοχή σε Διεθνή Συνέδρια

3axes Constructions

Ο τρόπος σκέψης μας ορίζεται από τις αρχές που συμβολίζονται στους «τρεις άξονες» του τίτλου μας!
Ποιότητα – Αξιοπιστία – Οικονομία!

Ποιοι είμαστε…

Η εταιρία “3axes Constructions” γεννήθηκε από την αρμονική συνεργασία των Αρχιτεκτόνων, Πολιτικών Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων Μηχανικών, που την στελεχώνουν, ήδη από το 2009. Η ταύτιση των ιδεών και η αποτελεσματική δουλειά οδήγησε την ομάδα στην σημερινή πιο συμπαγή της μορφή. Τα μέλη της συγκεντρώνουν ιδιαίτερες γνώσεις στην τεχνολογία των κατασκευών και την αποδοτική ανάπτυξη ακινήτων (Real Estate). Επίσης διαθέτουν αξιόλογη εμπειρία, έχοντας εργαστεί νωρίτερα σε έργα άλλων τεχνικών εταιρειών.
Η 3axes αποτελεί τον κατάλληλο τεχνικό συνεργάτη και σύμβουλο Real Estate για ιδιώτες και επενδυτές (εγχώριους ή από το εξωτερικό). Παρέχει επιστημονική συνδρομή για κάθε είδους κατασκευή και διοικητική διεκπεραίωση ποικίλων τεχνικών υποθέσεων. Υποστηρίζει συνεργάτες κατασκευαστές και συνάδελφους μηχανικούς.
Στόχος της είναι πάντα η ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχει.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ο πυρήνας της εταιρίας αποτελείται από τρεις νέους Μηχανικούς με φρέσκες αντιλήψεις και υψηλή αισθητική.
Είναι επαγγελματίες με υψηλή κατάρτιση στο επιστημονικό τους πεδίο.

Γιάννης Γιάννακας

Αρχιτέκτονας Μηχανικός, MSc

περισσοτερα

Νίκος Γιάννακας

Πολιτικός Μηχανικός, PhD

περισσοτερα

Δημήτρης Δροσανάκης

Ηλεκτρολόγος & Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc

περισσοτερα

Πιστεύουμε πραγματικά σε αυτό που κάνουμε και δεσμευόμαστε σε ποιοτικά αποτελέσματα, τηρώντας
τις βασικές μας αρχές: Ισορροπία – Ολοκλήρωση – Μεράκι!

3axes Φιλοσοφία…

Η φιλοσοφία και οι ιδέες των τριών Μηχανικών, που ίδρυσαν την εταιρία “3axes”, από την αρχή της συνεργασίας τους ταυτίστηκε σε 3 κύριους άξονες. Οι άξονες αυτοί αποτελούν για την εταιρεία τα βασικά κριτήρια που πρέπει να πληρούν τα σύγχρονα κτίρια.

Πρώτος άξονας είναι η ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και κομψής αισθητικής.

Δεύτερος είναι οι υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις και η αντισεισμική θωράκιση.

Τρίτος είναι ο βιοκλιματικός σχεδιασμός των κατασκευών με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η “3Axes” αξιοποιεί την βαθιά της τεχνογνωσία, παρακολουθεί τα νέα δεδομένα στον χώρο
και «δημιουργεί» κτίρια αποφεύγοντας την στείρα μίμηση συνηθισμένων πρακτικών.
Μέτρο επιτυχίας για την εταιρεία είναι «η δουλειά μας να είναι και η διαφήμισή μας»!
Εξίσου σημαντικός στόχος της είναι η διατήρηση φιλικής επικοινωνίας από την πρώτη γνωριμία
και για κάθε επόμενη συνεργασία.

Πίστη της “3axes” είναι ότι:

 • η διαρκής ενημέρωση των μηχανικών
 • η περιβαλλοντική ευαισθησία
 • η σύγχρονη αντίληψη και αισθητική
 • ο σεβασμός στην ιστορία και την παράδοση
 • η εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών και νέων υλικών
 • η οικονομία χρηματικών, υλικών και γήινων πόρων
 • η εμμονή στην ποιότητα και την λεπτομέρεια
 • και η αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων

εγγυώνται την επίτευξη των στόχων και το συνεχές όφελος μετά την παράδοση κάθε κατασκευής.

Τρεις νέοι άνθρωποι! 3 κύριες ειδικότητες Μηχανικών με ανεξάρτητες καριέρες. Ενώνονται και δημιουργούν
μία εταιρεία με δραστηριότητα σε τρεις πόλεις της Ελλάδας.

Γιάννης Γιάννακας

Αρχιτέκτονας Μηχανικός, MSc

Ο Γιάννης Γιάννακας είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός από το 2009, οπότε και ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, μετακομίζοντας με την οικογένεια του στο Bielefeld της Γερμανίας για τα εφηβικά του χρόνια. Από το 2006 εργάστηκε ως βοηθός και συνεργάτης σε τεχνικά γραφεία και από το 2010 ασκεί ελεύθερα το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από το 2012 ζει στην Ερμούπολη της Σύρου από όπου ίδρυσε μαζί με τον αδερφό του Νίκο Γιάννακα και τον Δημήτρη Δροσανάκη το τεχνικό γραφείο “3Axes”, λειτουργώντας την έδρα του γραφείου για τις Κυκλάδες. Ταυτόχρονα με την εργασία του συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές του ως Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού και Διαδραστικών Συστημάτων (στις οποίες αναδεικνύεται πρώτος και δεύτερος διαδοχικά υπότροφος επίδοσης για δύο εξάμηνα). Είναι υπέρμαχος της χρήσης καινοτόμων εργαλείων τόσο στην υπηρεσία των ανθρώπινων αναγκών κατά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, όσο και στην ίδια την διαδικασία της εργασίας του. Έχει ιδιαίτερη κλίση στην χρήση των Υπολογιστών και για το διάστημα 2011-2012 δίδασκε ψηφιακό σχεδιασμό (cad) και φωτορεαλισμό σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς. Έχει δημοσιεύσει projects σε διεθνή συνέδρια αρχιτεκτονικής ερευνώντας ζητήματα νέων τεχνολογιών για ειδικές χρήσεις στις κατασκευές και εξυπηρέτησης ακραίων συνθηκών στην αρχιτεκτονική.

Νίκος Γιάννακας

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

Ο Νίκος Γιάννακας έζησε τα πρώτα του χρόνια στην Θεσσαλονίκη, ενώ αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά του στο Bielefeld της Γερμανίας για την περίοδο 1992-1997. Επέστρεψε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε την λυκειακή του εκπαίδευση και τις πολυτεχνικές σπουδές του.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2005. Ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στις Αντισεισμικές Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα στο ίδιο Πολυτεχνείο το 2009. Από το 2006 και μετά ξεκινάει το κύκλο των επιστημονικών δημοσιεύσεων σε Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια και Περιοδικά ενώ παράλληλα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η καριέρα του ξεκινάει το 2006 στην Θεσσαλονίκη, μελετώντας και κατασκευάζοντας αρχικά έργα μικρής συνθετότητας. Από το 2009 μεταφέρεται διδάκτορας πλέον στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ταυτόχρονα με τα έργα της 3Axes, εργάζεται ως Καθηγητής στο ΤΕΙ Κρήτης στις αντισεισμικές κατασκευές και στις στατικές ενισχύσεις των κτιρίων.Διατήρησε συνεχή και ενεργή την επαγγελματική του πορεία ως μελετητής παρά την ακαδημαϊκή του καριέρα. Αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησε, μελέτησε ιδιωτικά έργα μεγάλης κλίμακας, αυξημένων αντισεισμικών απαιτήσεων και τεχνικών ιδιαιτεροτήτων. Από το 2009 και μετά είναι μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Ερευνών Σκυροδέματος (ΕΠΕΣ), καθώς και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Πραγματογνωμόνων του ΤΕΕ διενεργώντας πραγματογνωμοσύνες σε ειδικές κατασκευές από σκυρόδεμα-φέρουσα τοιχοποιία και χάλυβα.

Δημήτρης Δροσανάκης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc

Ο Δημήτρης Δροσανάκης τελείωσε τις βασικές του σπουδές στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000. Κατόπιν συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University of Surrey στο Guildford της Μεγάλης Βρετανίας, στο MSc Course of Mobile and Satellite Communications.
Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στον Ζαρό Ηρακλείου στην Κρήτη. Στην εφηβεία του μετακόμισε στις Μοίρες Ηρακλείου για την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών. Από το 2003 ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία ΚΤΙΣΤΩΡ ΑΤΕ, όπου προήχθει ως προϊστάμενος μελετών, ενώ τα τελευταία χρόνια ιδιωτεύει ως Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία ΚΤΙΣΤΩΡ ΑΤΕ. σε συνεργασία με την EDF (Γαλλική ΔΕΗ) την προηγούμενη δεκαετία συμμετείχε σε πάρα πολλά έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, έργα μεγάλης κλίμακας και σε όλη τη χώρα. Σε αυτά ήταν υπεύθυνος του ηλεκτρομηχανολογικού τμήματος της εταιρείας, το οποίο τμήμα μελετούσε,σχεδίαζε, επέβλεπε και γενικά διαχειριζόταν το ηλεκτρομηχανολογικό τμήμα του κάθε έργου. Το μέγεθος της αποκτηθείσας εμπειρίας του είναι ανάλογο του μεγέθους των έργων. Η ισχύς των συνολικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων έργων εκ μέρους του πλησιάζει τα 600MW (περίπου όσο είναι οι ενεργειακές απαιτήσεις της Κρήτης). Ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης όπου το 2012 ίδρυσε από κοινού με τους Νίκο & Γιάννη Γιάννακα την εταιρεία “3Axes”διευθύνοντας μαζί με τον Νίκο το γραφείο του Ηρακλείου. Ταυτόχρονα με την εργασία του συμμετέχει σε συνεχή σεμινάρια για ενεργειακό σχεδιασμό, βιοκλιματικές κατασκευές, διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας και έξυπνες ρομποτικές εφαρμογές πλήρως αυτοματοποιημένες.

Στους «Τρεις Άξονες» δεν χωράνε μόνο τρία άτομα! Διαρκώς συνεργαζόμαστε και απασχολούμε άτομα με ποικίλες δεξιότητες και γνώσεις. Στις συνεργασίες μας αναζητούμε την πρωτοβουλία, την ομαδικότητα, την αποτελεσματικότητα, τη γνώση και το πάθος για δημιουργία.

Γίνε μέλος της ομάδας…

Αν μας γνωρίζεις ή διάβασες το προφίλ και την φιλοσοφία της εταιρείας μας και πιστεύεις πως ταυτίζεσαι με όσα πιστεύουμε, σκέψου αν μπορείς να συμμετέχεις στην ομάδα μας και πώς μπορείς να μας βοηθήσεις! Η εταιρεία είναι στα πρώτα της βήματα και σε συνεχή ανάπτυξη. Εμπλουτίζεται με νέα άτομα και βήμα-βήμα αναλαμβάνει νέες δράσεις! Αν σπουδάζεις ή εργάζεσαι στον χώρο των κατασκευών και νομίζεις πως ταιριάζουμε θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και να μάθουμε για τις δεξιότητές σου!

Υποβολη βιογραφικου

Πρακτική άσκηση στην Σύρο…

Το γραφείο της εταιρείας 3axes στις Κυκλάδες αναζητά ένα άτομο για πρακτική άσκηση με γνώσεις 2D και 3D σχεδιασμού. Το γραφείο έχει ως κύριο αντικείμενο τον σχεδιασμό και την επίβλεψη της κατασκευής επαγγελματικών χώρων και κατοικιών και βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου. Επίσης αναλαμβάνει διάφορες διοικητικές/διεκπεραιωτικές εργασίες σε δημόσιους φορείς.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνεργασία είναι το ενδιαφέρον για την αρχιτεκτονική και τον σφαιρικό σχεδιασμό. Θα αξιολογηθεί η διάθεση για μάθηση και εργασία.
Υποβολη βιογραφικου

Αίτηση Bιογραφικού

Το βιογραφικό σας θα σταλεί μέσω email στον εργοδότη. Θα λάβετε μία επιβεβαίωση μέσω email μόλις ληφθεί από τον εργοδότη.

ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ