• ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ

  ΕΛΛΑΔΑ

  Λειτουργικότητα-Τεχνική Αρτιότητα

  Αισθητική-Καλαισθησία

 • ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

  ΚΤΙΡΙΩΝ

  Ελαχιστοποίηση Ενεργειακής Κατανάλωσης

Οι Υπηρεσίες μας

Η 3Axes με την εμπειρία και τις επιστημονικές γνώσεις των μηχανικών της παρέχει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών υπηρεσιών.
Οι 3 τομείς που καλύπτει αυτό είναι:

Εύρεση Ακινήτων

Τα 3 γραφεία της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Κυκλάδες μας δίνουν την δυνατότητα, να κινούμαστε σε πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας. Είμαστε σε επαφή με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και μπορούμε να ψάξουμε το κατάλληλο τμήμα γης για τις μελλοντικές σας κατασκευές, ή τον υφιστάμενο κτισμένο χώρο, που θα εξυπηρετήσει σωστά τις ανάγκες σας.

Αξιολογήσεις & Εκτιμήσεις Ακινήτων

Διαθέτουμε αξιόλογη εμπειρία στην αγορά ακινήτων, και ερευνούμε διαρκώς νομικά και οικονομοτεχνικά ζητήματα που προκύπτουν στις αγοραπωλησίες. Από την διεξοδική αυτή έρευνα προκύπτει η αντικειμενική αποτίμηση που μπορούμε να κάνουμε στην αγοραστική αξία ενός ακινήτου. Συλλέγοντας τα πλήρη στοιχεία για το ακίνητο που έχετε ή ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ή να μισθώσετε, η 3Axes μπορεί να αποτελέσει τον αξιόπιστο σύμβουλό σας και να σας παρέχει μια εμπεριστατωμένη οικονομική εκτίμηση.

Έλεγχος Βαρών Ακινήτων

Παράλληλα ενημερωνόμαστε συνεχώς πάνω στην ελληνική πολεοδομική και οικοδομική νομοθεσία. Έτσι μπορούμε να διασταυρώσουμε τις δυνατότητες εκμετάλλευσης και οικοδόμησης των υποψήφιων για εσάς οικοπέδων και γεωτεμαχίων όπως και να ελέγξουμε τυχόν «κρυφά» βάρη τους απέναντι στην πολεοδομία, την δασική υπηρεσία και την αρχαιολογία. Να ελέγξουμε την κατάσταση διατήρησης και υγείας κτισμάτων και τις δυνατότητες επέκτασής ή αναδιαμόρφωσης τους για την καλύτερη και αποδοτικότερη αξιοποίησή τους.
Δείτε τις προτάσεις μας σε ακίνητα

Αρχιτεκτονικές Προτάσεις

Αφουγκραζόμαστε προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών μας. Σεβόμαστε τις οικονομικές τους δυνατότητες και το προσωπικό τους συμφέρον. Εκμαιεύουμε τις αισθητικές τους απαιτήσεις και το ιδιαίτερο γούστο τους. Με σχολαστική δουλειά και επίμονη εργασία φροντίζουμε να συνδυαστούν όλα αυτά με τις επιστημονικές μας γνώσεις στην αρχιτεκτονική και να δώσουμε ολοκληρωμένες και πρωτότυπες αρχιτεκτονικές προτάσεις.

Τεχνικές Μελέτες Υλοποίησης

Υποστηρίζουμε πλήρως τις σχεδιαστικές μας προτάσεις με την διεξοδική τεχνική τεκμηρίωση που απαιτούν οι σύγχρονες κατασκευές. Μελετάμε πλήρως τις στατικές και αντισεισμικές τους απαιτήσεις. Εφαρμόζουμε προηγμένα ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα για την εξυπηρέτησή τους και αναζητούμε καινοτόμες τεχνολογίες και νέα υλικά. Στόχος μας πάντα είναι η εξασφάλιση και η διατήρηση της καλαισθησίας, της ποιότητας, της οικονομίας.

Ενεργειακή Αυτονομία Κτιρίων-Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε συστήματα τα οποία μπορούν να παράγουν μεγάλο ποσοστό της καταναλισκόμενης ενέργειας της κατασκευής. τα συστήματα είναι φωτοβολταϊκά, αιολικά και υβριδικά. Στην παραπάνω λογική βασίζεται η ιδιαίτερη φροντίδα μας στην ενεργειακή απόδοση του σχεδιαζόμενου κτιρίου. Με τα κατάλληλα επιστημονικά εργαλεία ελέγχουμε εκ των προτέρων την συμπεριφορά του κτιρίου έναντι του κλίματος και την κατανάλωση του για ψύξη και θέρμανση. Επιτυγχάνουμε τις βέλτιστες συνθήκες άνεσης και διαβίωσης στους χώρους που μελετάμε με σωστούς αρχιτεκτονικούς χειρισμούς και με τεχνικό υπολογισμό. Δείχνουμε ευαισθησία στο περιβάλλον και σεβασμό σε παραδοσιακές και φυσικές οικοδομικές τεχνικές.

Κατασκευή με το κλειδί στο χέρι

Η εμπειρία των εξειδικευμένων τεχνικών και συνεργατών μας αλλά και η άριστη επιστημονική κατάρτιση των μηχανικών μας στο έργο εγγυώνται ολοκληρωμένες και ποιοτικές κατασκευαστικές λύσεις για το σπίτι των ονείρων σας ή την επαγγελματική σας στέγη

Ανακαινίσεις Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων

Το ευρύ φάσμα υλικών υψηλής αισθητικής και τελευταίας τεχνολογίας, στα οποία είναι εξειδικευμένοι οι μηχανικοί και τεχνικοί μας, αποτελεί την βάση για την καινοτόμα ανακαίνιση και την ασφαλή στατική ενίσχυση-επισκευή υφιστάμενων χώρων και κατασκευών.

Ενεργειακή Θωράκιση Κατοικιών-Παραγωγή Ενέργειας

Οι νέες απαιτήσεις για εξοικονόμηση ενέργειας μπορούν να καλυφτούν πλήρως από τις κατασκευαστικές λύσεις που παρέχουμε με την χρήση των πιο σύγχρονων θερμομονωτικών υλικών και των συστημάτων ψύξης-θέρμανσης και κλιματισμού ενεργειακής κλάσης Α+. Επίσης η φιλοσοφίας μας είναι προώθηση των συστημάτων τα οποία παράγουν την ενέργεια ή μέρος αυτής, την οποία καταναλώνει μια κατασκευή, είτε κατοικία, είτε επαγγελματικός χώρος είτε βιομηχανία. Είμαστε σε θέση έχοντας στελέχη τα οποία αναμείχθηκαν σε μεγάλης κλίμακας έργα ανανεώσιμων πηγών να υλοποιούμε φωτοβολταϊκά, αιολικά και υβριδικά έργα για κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες και βιομηχανία με επιτυχία. Ο απόλυτος τεχνικός στόχος της 3Axes είναι κατασκευές αυτοτροφοδοτούμενες ενεργειακά.

Οι Συνεργάτες μας

Η μεγαλύτερη τιμή για την 3axes Constructions είναι η αφήγηση για εμάς από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.
Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευθεί!

 • Vlassakis Xaris-KNX Partner
 • CANDIA FINANCE Α.Ε.
 • MDC-Stiakakis
 • Χωρογράφοι - Τεχνική Εταιρία
 • ΥΜΕΤΕΡΟΝ
 • Γαβριλάκης Αλέξανδρος
 • ABB
 • InterBeton
 • Χατζηχαραλάμπους Γιώργος-Κύπριος Constructions
 • Σαΐτης Νεκτάριος-Κομμώσεις-Υπηρεσίες Ομορφιάς
 • Spiros & Soula Apartments